Στάμπες και σχέδια

Μπορώ να φέρω το δικό μου σχέδιο και να το τυπώσουμε σε T-shirt;
Μπορείτε να στείλετε το σχέδιο που επιθυμείτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω e mail (θα πρέπει να προσέξετε να είναι σε καλή ανάλυση (300 dpi και πάνω) έτσι ώστε να έχουμε το άριστο αποτέλεσμα) και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς για τις λεπτομέριες. Σε περίπτωση που θέλετε να τυπώσετε κάποιο σχέδιο ή φωτογραφία  από το πρωτότυπο ,  θα πρέπει να σκανάριστει για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας για το πως θα παραλάβουμε το πρωτότυπο.
Σε τι ηλεκτρονική μορφή θα πρέπει να είναι το αρχείο που πρέπει να φέρω;
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε στάμπα με τη χρήση βινυλίων ή μεταξοτυπίας, τότε το σχέδιο σας θα πρέπει να έχει τις εξής καταλήξεις: .cdr, .psd, και .ai.
Αν πάλι επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια εικόνα ή φωτογραφία τότε θα πρέπει να είναι σε καλή ανάλυση και στις εξής μορφές: .jpg, .tif, eps.

 

Μπορώ να εκτυπώσω φωτογραφία που έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου;

 

Θα πρέπει η συσκευή που χρησιμοποιείτε να διαθέτει Bluetooth ή να περάσετε τις φωτογραφίες  στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και αν μασ τις στείλετε μέσω e mail.. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως οι παλαιότερες συσκευές κινητών δεν διαθέτουν κάμερες υψηλής ανάλυσης και η ενδεχόμενη μεγέθυνση των φωτογραφιών καταστρέφει την ποιότητα τους.

 

Μπορώ να φέρω το δικό μου T-shirt και να τυπώσω μια στάμπα;

 

Και φυσικά μπορείτε. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% τόσο για την ποιότητα αλλά και την αντοχή των σχεδίων. H Stamp & Go  προμηθεύεται  T-shirts  από εταιρείες τ που εισάγουν ρούχα τα οποία προορίζονται  για εκτύπωση και έχουν υποστεί  ειδική επεξαιργασία για μεγαλύτερη αντοχή.

 

Μπορείτε να τυπώσετε και πάνω σε άλλα είδη εκτός από T-shirt;

 

Μπορούμε να τυπώσουμε και σε άλλα είδη ένδυσης αλλά και σε διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως puzzles, mouse-pads, καπέλα, κονκάρδες. Για μεγάλες ποσότητες και διάφορα άλλα είδη, όπως  αναπτήρες,  στυλό κλπ. ανατρέξτε στην ενότητα Διαφημιστικά Δώρα Επιχειρήσεων.

 

Πόσο θα κρατήσουν οι στάμπες πάνω στα T-shirts μου;

 

Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες συντήρησης που προτείνουμε (πλύσιμο χωρίς χλώριο σε θερμοκρασία 30-40 βαθμούς, σιδέρωμα από την ανάποδη και όχι στεγνωτήριο τα T-shirts σας να είναι πάντα το ίδιο εντυπωσιακά και όμορφα.