Είδη Εκτυπώσεων T Shirt

Θερμομεταφορά
Οι στάμπες θερμομεταφοράς αποτελούν ίσως, μια από τις παλιότερες μορφές εκτύπωσης και δημιουργίας T-shirt αλλά σε μια πολύ διαφορετική και βελτιωμένη έκδοση, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και αντοχής. Η στάμπα θερμομεταφοράς είναι στην ουσία ένα είδος μεταφερόμενου ειδικού χαρτιού το όποιο περνά από έναν εκτυπωτή laser έχοντας απίστευτη φωτογραφική ποιότητα. Έπειτα, η στάμπα μεταφέρεται πάνω στο T-shirt και πρεσάρεται σε υψηλή θερμοκρασία στην ειδική πρέσα για τα T-shirt. Με τις στάμπες θερμομεταφοράς έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε, από φωτογραφίες, εικόνες από το Internet, κινητό κλπ.
Βινύλιο
Οι στάμπες βινυλίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης t-shirt, τόσο σε γραφίστικο επίπεδο όσο και σε αντοχή. Με τις στάμπες βινυλίου έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε κυρίως γραμμικά σχέδια συνδυάζοντας 2 - χρώματα και όχι φωτογραφίες. Με τις συγκεκριμένες στάμπες μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσετε ένα T-shirt που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες των πιο επώνυμων καταστημάτων.
Μεταξοτυπία
Η μέθοδος της μεταξοτυπίας είναι μία από τις πιο παλιότερες μεθόδους εκτύπωσης σε ύφασμα και μια από τις πιο πολύπλοκες συγχρόνως, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι απαιτείται μεγάλη ποσότητα T-shirt για την εκτύπωση τους. Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι πολύ καλή καθώς σε αυτή την περίπτωση αυτό που μένει πάνω στο T-shirt είναι το χρώμα περνάει στο ρούχο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών καθώς και σχεδίων που περιέχουν πολλές συμπτύξεις χρωμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για μια ενδεχόμενη προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης  του Stamp & Go.
Πλαστιζόλη
Η μέθοδος εκτύπωσης με πλαστιζόλη είναι η πιο νέα μορφή εκτύπωσης se t-shirt για μαζικές-μεγάλες παραγγελίες. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στον ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα χρώματα/μελάνια περιέχουν πολυβινύλιο, ζάχαρη,  ρετσίνι και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο.  Για την χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας απαιτείται όπως και στη μεταξοτυπία κάποια minimum ποσότητα παραγωγής t-shirt.Τα σχέδια πρέπει να είναι γραμμικά (vector) και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Είναι άλλωστε η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων στον κόσμο.

 

Customer Services T Shirts Είδη Εκτυπώσεων T Shirt